Vacatures

Zoek jij een inspirerende functie als beroepskracht, stagiairs of vrijwilliger bij Tympaan-De Baat?

Vacatures voor beroepskrachten

Directeur Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat (minimaal 32 uur)

Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat brengt mensen bij elkaar, geeft informatie en advies, biedt mantelzorgers ondersteuning, organiseert sociaal culturele activiteiten en helpt zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Samen met vrijwilligers bieden we hulp en ondersteuning. Iedere inwoner, bewonersgroep en organisatie kan bij ons terecht met vragen en wensen over het uitvoeren van maatschappelijke ideeën en activiteiten.
Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat heeft ca. 40 medewerkers en er zijn ruim 600 vrijwilligers aangesloten.

In verband met het vertrek van de huidige directeur is Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat op zoek naar een opvolger per 1 januari 2022.

Als directeur ben je integraal verantwoordelijk voor de vaststelling en de uitvoering van het beleid in overleg met de opdrachtgevers.

Dus als je plezier hebt in het managen en samenbrengen van partijen in het welzijnswerk om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van diverse doelgroepen, dan is dit een mooie uitdaging voor iemand met potentie en voldoende ambitie.

Klik hier voor meer informatie.

Vacatures voor vrijwilligers

Regelmatig hebben wij vacatures voor vrijwilligers. Deze vacatures plaatsen wij op de website van Het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor vrijwilligers maar schroom niet om je interesse toch kenbaar te maken.

Vacatures voor stagiairs

Regelmatig zijn we op zoek naar stagiairs. Omdat we een breed werkveld hebben zijn er verschillende opleidingen waarvoor wij een stageplek kunnen bieden, op zowel MBO als HBO niveau en in alle leerjaren. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar je veel kunt leren, goede begeleiding en een kleine stagevergoeding.

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor stagiairs maar schroom niet om je interesse toch kenbaar te maken.

Je interesse voor een stageplaats kun je door het invullen van het stageformulier aan ons kenbaar maken.

Tympaan-De Baat is een Erkend Leerbedrijf