Woensdag 15 december starten de winterwandelingen weer!

De winterwandelingen gaan weer beginnen met Mijdrecht als eerste startpunt. De wandeling start vanaf de Buurtkamer aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5 om 11:00 uur.

Het wordt een gezellige wandeling vol met nieuwe ontmoetingen. Tijdens het lopen is er de mogelijkheid om een keuze te maken tussen een wandeling van 2.5 kilometer of van 5 kilometer. De routes zijn prima met een rollator te bewandelen en na afloop staat er een kop huisgemaakte snert klaar in de Buurtkamer. Zo is er mogelijkheid om nog even na te praten en lekker op te warmen.

Bij de start worden er ook stempelkaarten uitgedeeld en na de eerste wandeling worden de kaarten voorzien van een stempel. De overige stempels zijn te verdienen bij de winterwandelingen op woensdag 12 januari in Wilnis, woensdag 26 januari in Vinkeveen en woensdag 9 februari in Abcoude. Bij het behalen van drie stempels staat er een welverdiend presentje klaar!

De winterwandelingen worden georganiseerd door Pim Jongsma van Tympaan-De Baat, in samenwerking met buurtsportcoach Jos Kooijman. “Wij zijn blij dat we de winterwandelingen weer mogen organiseren en hebben zin om veel mensen te ontmoeten en te spreken”, aldus de organiserende dames.

Wandel jij ook gezellig met ons mee? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: daphnemolleman@hotmail.nl.

Voor eventuele vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met Jos Kooijman: 06-27132082

Einddatum website: 
donderdag, februari 10, 2022

Uitgelicht

In juli 2018 is het Jongerenwerk van Tympaan-De Baat gestart met het project Huiswerkbegeleiding De... Lees verder
Donderdag 23 december jl. was de laatste werkdag van Mieke Telder bij Stichting Servicepunt &... Lees verder