Online bijeenkomst “Goed samenspel met zorgprofessionals”

Dinsdagavond 12 oktober organiseert Mantelzorg De ronde Venen van 19.30 tot 21.30 uur een online bijeenkomst “Goed samenspel met zorgprofessionals”. Natalia Vermeulen Adviseur en Mantelzorgcoach bij MantelzorgNL begeleidt deze avond.

Als u zorgt voor een naaste kan er een moment komen dat de zorg te zwaar wordt en u de zorg moet gaan delen, zodat er ook nog ruimte blijft om naast mantelzorger bijvoorbeeld ook partner of moeder te kunnen zijn.

In deze workshop krijgt u tips en adviezen over hoe je wensen en gevoelens bespreekbaar kunt maken. We staan stil bij het belang van grenzen aangeven en tijd nemen om het juiste besluit te nemen. Dit doen we aan de hand van theorie, filmpjes, ervaringsverhalen en uiteraard uw inbreng. Er is ruimte om vragen te stellen en met andere mantelzorgers ervaringen uit te wisselen.

U kunt zich aanmelden voor deze workshop via mantelzorg@stdb.nl o.v.v. uw naam, telefoonnummer en woonplaats of via 0297–230 280 (vraag naar Ester of Tanja).
Na aanmelding krijgt u uiterlijk op de dag zelf een e-mail met daarin de deelnamelink.

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Zorgt u voor iemand in uw omgeving en staat u nog niet ingeschreven? Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op: www.mantelzorgderondevenen.nl.

Mantelzorg De Ronde Venen is onderdeel van Tympaan-De Baat.

Einddatum website: 
woensdag, oktober 13, 2021

Uitgelicht

Het Geldpunt organiseert samen met de gemeente De Ronde Venen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid... Lees verder
Maatjes zijn onmisbare vrijwilligers die iemand een steuntje in de rug bieden. Omdat de vraag op... Lees verder