Nieuwe Rouwgroep Tympaan-De Baat najaar 2020

Heeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. De gespreksgroep ‘Omgaan met Rouw” biedt u deze mogelijkheid. Door in een gespreksgroep uw ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is erop gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces. In zes bijeenkomsten wordt er over verschillende thema’s gesproken bijvoorbeeld: omgaan met emoties of het omgaan met reacties van anderen. Het is de bedoeling dat u alle 6 bijeenkomsten aanwezig bent.

De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die willen praten over een overleden persoon en behoefte hebben aan een luisterend oor maar ook graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan.

Wanneer?
De groep is op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 op 1, 15, 29 september, 13, 27 oktober en 10 november 2020. Aanmelden kan bij Tympaan-De Baat in Mijdrecht dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur op nummer 0297-760260 of via m.white@stdb.nl

U wordt dan teruggebeld voor een kennismakingsgesprek. Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners uit De Ronde Venen geen kosten verbonden.

Einddatum website: 
dinsdag, september 1, 2020

Uitgelicht

Na een periode van gedwongen stilstand in verband met de RIVM regels omtrent Corona, is per 1 juli... Lees verder
Het inloopspreekuur van het Geldpunt is vanaf maandag 22 juni weer geopend. Elke maandag van 13.30... Lees verder