Mantelzorger, heeft u nog een De Ronde Venen Pas?

Wacht niet langer en besteed het saldo vóór 1 juli 2021.

U heeft misschien nog een groene De Ronde Venen Pas met daarop een bedrag van de jaarlijkse mantelzorgwaardering van 2019 of daarvóór omdat u mantelzorger bent of mantelzorger bent geweest.
U herkent uw groene Mantelzorg De Ronde Venen Pas aan een nummer linksonder op de voorkant van de pas.

Doe de pas in uw portemonnee of tas en verwen uzelf, uw naaste of iemand anders met elektronica, een kledingstuk, een paar schoenen, een leesboek, een sieraad, een cadeau of iets lekkers te eten of te drinken maar doe dat vóór 1 juli 2021.

Electro World Abcoude, Restaurant De Veensteker, Dat Leuke Winkeltje, TrendShop by Cissy, Smit Schoenen, De Loods Fashion, Juwelier Van Beek, Lunchroom TOF, De Zwart Dranken & Delicatessen en Boekhandel Mondria heten u van harte welkom om uw tegoed te komen besteden vóór 1 juli 2021.

Kent u een mantelzorger die misschien nog een groene mantelzorgpas heeft? Herinner de mantelzorger er dan aan dat het eventuele bedrag dat nog op de groene mantelzorg pas staat, na 30 juni 2021 niet meer te besteden is. Het saldo vervalt op 1 juli 2021.

Op de website www.derondevenenpas.nl kunt u kijken of u nog tegoed op uw pas heeft. Daar vindt u onder het kopje partners een actueel overzicht van de ondernemers waar u met de groene pas nog tot 1 juli 2021 kan betalen.

Bent u uw pas met saldo kwijt of heeft u nog vragen neem dan contact op met Mantelzorg De Ronde Venen via telefoonnummer 0297 – 230 280 of e-mail mantelzorg@stdb.nl. Voor 5 euro kunnen wij tot 10 juni nog een nieuwe pas voor u aanvragen. De 5 euro gaat van het tegoed op uw pas af.

Op 1 juli 2021 vervalt het saldo en is uw mantelzorg De Ronde Venen Pas niet meer te gebruiken.

Inschrijven als (jonge) mantelzorger kan via www.mantelzorgderondevenen.nl.

Einddatum website: 
donderdag, juli 1, 2021

Uitgelicht

Deze zomer organiseert Jongerenwerk De Ronde Venen zomerschool ‘The Upgrade’ voor twintig jongeren... Lees verder
VOOR JONGE HELDEN!!! MIDDAG MET BV FILM, KNUTSELEN, SPORT EN SPEL, EXCLUSIEF VOOR JONGE HELDEN (... Lees verder