Digitale Vrijwilligersmarkt langer open!

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk lanceerde onlangs in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen een digitale vrijwilligersmarkt in 3D. Speciaal voor inwoners van De Ronde Venen blijft de vrijwilligersmarkt nog twee weken langer toegankelijk. Belangstellenden kunnen via hun telefoon, tablet of pc een virtuele wandeling maken over deze markt en zich zo kosteloos en vrijblijvend oriënteren op vrijwilligerswerk. De digitale markt is te bezoeken via www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl.

Filmpjes

Tijdens die virtuele wandeling kunnen bezoekers vanuit een comfortabele stoel kennismaken met 30 Rondeveense en 30 Uithoornse organisaties. Deze hebben een eigen digitale stand waarin zij het vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen met filmpjes, foto’s en linkjes. Het aanbod is divers. Denk aan vrijwilligerswerk in het theater, taallessen geven of pr-activiteiten bij de reddingsbrigade. Belangstellenden kunnen vrijblijvend contact leggen met de organisaties van hun keuze. Zo is leuk en boeiend vrijwilligerswerk snel gevonden.

Contact

Belangstellenden die eens in gesprek willen over hun interesses, wensen en mogelijkheden kunnen contact opnemen met Sabine Ridderhof of Dyanne van Tessel van het Steunpunt Vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@stdb.nl of bellen naar: 0297-230 280.

Einddatum website: 
maandag, oktober 4, 2021

Uitgelicht

De organisatie Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat is dé welzijnsorganisatie in de regio De... Lees verder
Dinsdagavond 12 oktober organiseert Mantelzorg De ronde Venen van 19.30 tot 21.30 uur een online... Lees verder