19 oktober feestelijke inloopochtend Buurtkamer Wilnis

“We mogen weer”, is een veel gehoorde kreet de laatste tijd. En zo is ook De Buurtkamer in Wilnis weer geopend. Afgelopen tijd hebben we alleen maaltijden kunnen bezorgen aan huis, maar nu kan de Buurtkamer weer bezocht worden.

Tijdens de Buurtkamerochtend bieden we life Cooking want kooktips krijgen en de chefkok in actie zien is altijd leuk. Na aanmelding kunt u ook genieten van een warme lunch. “Voor iedereen staat de koffie klaar en tijdens de inloopochtend op dinsdag 19 oktober met een stukje taart voor elke bezoeker. Verder kan je meedoen met een gezelschapspel of de krant van de dag lezen, maar we staan vooral bekend om sociaal contact en een grote dossis gezelligheid en lachen.”zegt Anette, gastvrouw van de Buurtkamer in Wilnis. En André, vrijwillige chefkok vult aan:”We bereiden ook een speciaal 4 gangen diner met bijvoorbeeld Kerstmis en Pasen.  En doen meestal wel meer met de seizoensthema’s zoals Kerst- of Paasstukjes maken. En één keer per jaar organiseren wij een BBQ, meestal ergens in het zomerseizoen, een absolute aanrader. Wij hopen dat we een ommekeer kunnen maken, en onze bezoekers weer prettige tijden kunnen laten beleven na deze lange periode.“ 

Het vrijwilligersteam van de Buurtkamer staat weer helemaal voor u klaar. Nieuwsgierig geworden naar de Buurtkamer? Binnenlopen kan op elke dinsdag ochtend van 10:00 tot 12.00 uur en kost u niets. De Buurtkamer vind u aan de achterzijde van de Willisstee, P. Joostenlaan 24, Wilnis. 

Einddatum website: 
woensdag, oktober 20, 2021

Uitgelicht

Het Geldpunt organiseert samen met de gemeente De Ronde Venen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid... Lees verder
Maatjes zijn onmisbare vrijwilligers die iemand een steuntje in de rug bieden. Omdat de vraag op... Lees verder