Senioren

WOENSDAG 27 NOV – (PANNENKOEKEN) ETEN IN BOSHUT ‘T PANNENLAND

Panneland is al jaren een van de geliefde plekken aan de rand van de duinen. De locatie is absoluut uniek en de sfeer bijzonder. Wat is er prettiger dan na een flinke wandeling in de Amsterdamse waterleidingduinen, een 3600 ha groot natuurgebied, een glas Leffe te drinken bij de open haard, ’t liefst tegen de schemering met de beelden van de prachtige natuur nog in je hoofd. Dan lacht het leven je toe en proef je de echte, simpele Hollandse gezelligheid die de meeste mensen wel weten te waarderen.

DONDERDAG 21 NOV - KERSTFEEST FAIR BIJ KASTEEL DE HAAR IN HAARZUILENS

U wandelt langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen. Tijdens al dat kerstshoppen verbrand u de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de vele stands die tal van lekkers bieden. Terwijl u nipt aan een welverdiende kop Glühwein, geniet U van het nodige kerstentertainment.

MAANDAG 18 NOV– KOFFIE BIJ FLETCHER HOTEL EN LUCH BIJ IKEA

U kunt genieten van het uitzicht over Amsterdam Z-O (de Bijlmermeer), de Ouderkerkerplas, het kruispunt Holendrecht en de wirwar van snelwegen die u naar alle windrichtingen uitwaaieren. Op de hoogste (of op de 1 na hoogste verdieping) geniet u van een heerlijke koffie. Daarna gaan wij naar de meubelzaak IKEA waar u kort of lang kunt rondkijken over alle of enkele afdelingen met woon artikelen. Gezamenlijk genieten wij dan van een lunch in het restaurant. Er is keuze uit warme (de Zweedse balletjes?) en koude schotels.

Tijd 10.00 - 15.00 uur,

WOENSDAG 6 NOV - KERSTMARKT EN KOFFIE BIJ INTRATUIN HILVERSUM

Nog heel even en de tijd van Kerst en kerstversiering staat weer voor de deur! Onze kerstshows zullen medio oktober klaar zijn en zullen je dan weer betoveren met lichtjes, prachtig versierde kerstbomen, de nieuwste kerstdecoratie en mooiste kerstdorpen. Wij hebben er al zin in! Voor de inval van de winter misschien nog een heideplantje of een ander winterhard stukje groen inslaan voor op het balkon, plantenbak of tuin? Misschien een pompoen voor bij de voordeur?
Een lekkere koffie met iets ondeugends of een heerlijke lunch? De keuze is reuze.

Tijd: 11.00—15.00 uur,

ZONDAG 3 NOV `ECHTE’ HIGH TEA IN KAMERIK BIJ KAMERYCK

Voor een echte ‘high tea’ met een pot verkwikkende thee en (h)eerlijk eten ben je bij ons aan het juiste adres: middenin de polders, vergelijkbaar met de oorspronkelijke high tea die in Engeland en Schotland ook op het platteland genuttigd werd. Geniet van verschillende soorten ecologische Simon Lévelt thee en combineer het met zoetigheden als onze huisgemaakte worteltaart, scones, huisgemaakte cake en een chocolade brownie, of neem voor de echte trek een heerlijke sandwich en een lekker warm gerechtje.

Tijd 12.45 -- 17.30 uur,

kosten high tea en vervoer: € 24,50

WOENSDAG 27 NOVEMBER LUNCHEN BIJ DE PAREL/PALINGROKERIJ EVELEENS

lunchen bij Grand Café De Parel met uitzicht over de Westeinderplassen is altijd een belevenis.. Op de terugweg stoppen we bij palingrokerij Eveleens en kunt u verschillende vissoorten kopen (vers of diepgevroren) om mee te nemen voor thuis.

Omdat Leimuiderbrug niet zover is vertrekken we iets later dan gewoonlijk, namelijk om 11.00 uur.

Kosten: € 11,00, exclusief consumpties. 

Vertrek : vanaf 11.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

VRIJDAG 22 NOVEMBER COUNTRY & CHRISTMAS FAIR HAARZUILENS

De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels, het Dickens-koor (het ROM koor uit Mijdrecht!), de vrolijke belletjes van Jingle Bells, het is er allemaal. Meer dan 200 standhouders heten ons welkom in sfeervolle verwarmde stands. De sierlijke lichtjes, vuurkorven en geur van kerstmis en winter zorgen voor een onvergetelijke sfeer. U kunt genieten van heerlijke warme chocolade, een portie poffertjes of een warme kom soep.

Pagina's

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder
Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat