Senioren

Zaterdag, 28 maart Dineren bij Paviljoen Uit & Meer in Weesp

Gezellig met elkaar genieten van een voortreffelijke lunch of diner? Paviljoen Uit & Meer is hiervoor de uitgelezen locatie. De combinatie van het water voor en het historische fort naast de deur maakt dit een unieke plek waar u kunt ontspannen en genieten van goed en eerlijk eten. Ten tijde van deze publicatie was de dinerkaart nog niet klaar. Men verzekerde ons dat de keuze reuze was, voor elk wat wils.

Ophaal tijd 17.00 uur

Thuiskomst tijd 20.00 uur

Kosten vervoer € 5,00

Donderdag, 26 maart Luchtvaartmueseum Aviodrome in Lelystad

Het museum biedt u een goed overzicht van de vlieg historie van Nederland. Antieke en moderne vliegtuigen staan naast elkaar en kunt u van dichtbij bewonderen. In de Jumbo 747 (mits u goed ter been bent) kunt u zelfs de cockpit bezoeken. Neem plaats in een vliegtuigstoel en waan u op grote hoogte op weg naar………………?
In het restaurant kunt u van iets lekkers genieten waarna de terugreis kan aanvangen.

Ophaal tijd 10.00 uur

Thuiskomst tijd 16.00 uur

Kosten vervoer en toegang € 23,00 (exkl. eten)

Dinsdag , 24 maart Appeltaartconcert in Utrecht

‘Lisztconcours loves Appeltaart!’ Semifinalisten en/of oud-deelnemers van het imposante pianoconcours dat deze weken wordt gehouden spelen met concertmeester Lis Perry en andere Appeltaartmusici een feestelijk programma. Het concert duurt ca. 1,5 uur waarna u met medepassagiers en chauffeur/begeleider kunt besluiten ergens te gaan lunchen.

Ophaal tijd 09.30 uur

Thuiskomst tijd 14.00 uur

Kosten vervoer € 5,00

Vrijdag, 20 maart Lunch Theehuis De Sfeerstal in Nieuwveen

Lunch bij de Sfeerstal waar Tympaan-De Baat al vele gasten mee naartoe nam is altijd gewaardeerd. De nette bediening, de ruime keuze uit de lunch gerechten, soepen en snoeperijen is/zijn het visitekaartje. Bij mooi weer kunt u buiten heerlijk zitten en/of een wandeling maken door de grote tuin met prachtige bloemen en struiken.

Ophaal tijd 11.00 uur

Thuiskomst tijd 15.00 uur

Kosten vervoer € 5,00

Vrijdag, 28 februari High Tea in Tuincentrum De Bosrand - Woerden

Even slenteren door het tuincentrum en een fris plantje kopen? Eten voor uw huisdier meenemen? U hebt de kans en strijkt na uw wandeling neer in het restaurant van het tuincentrum voor een heerlijke en uitgebreide High Tea. De Diligence bezocht Bosrand de al vaker en velen waren er erg tevreden over. Voldaan? Rustig aan weer richting huis.

Ophaaltijd 11.00 uur

Thuiskomsttijd 14.00 uur

Kosten vervoer € 5,00

DINSDAG 31 MAART AMSTERDAMS FEEST OP DE JORDAANBOOT

Een écht ouderwets gezellig en ongedwongen Amsterdams feest meemaken? Dat kan op MS de Jordaan samen met het Nationaal Ouderenfonds. Op de Amsterdamse feestboot vindt u een oergezellige Jordanese huiskamer én een traditioneel Amsterdams Café. Tijdens de vaart over het IJ kunt u genieten van heel veel ‘meezing’- muziek. Inschepen is tussen 11.00 – 11.30 uur. U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak. Daarna start de muziekvaart en uitgebreide lunch met diverse broodjes, soep, broodje kroket en een heerlijk nagerecht en drankjes.

VRIJDAG 27 MAART BEZOEK AAN DE KEUKENHOF LISSE

Dit voorjaar staan er meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Het thema dit jaar is A World of Colours. Bovendien kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, kunstwerken en geweldige evenementen. Als wij op bezoek gaan is in het Oranje Nassau Paviljoen net een Freesia- en Hyacintenshow begonnen. In de Keukenhof zijn maar liefst 5 paviljoens waar een restaurant is in gevestigd. U moet voor dit uitje wel goed ter been zijn (eventueel met rollator), het wordt veel lopen deze dag!

WOENSDAG 25 MAART PANNENKOEKENBOERDERIJ ONDER DE PLATANEN

Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen ligt midden in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude onder het dak van informatieboerderij Zorgvrij. De boerderij is in gebruik als melkvee-en schapenhouderij en een erkend fokcentrum van de Lakenvelder koe. We gaan hier zeker ook een kijkje nemen. Naast pannenkoeken kunt u ook kiezen voor een salade, diverse broodjes of een omelet. Een leuke nieuwe locatie om eens te bezoeken!

Kosten: € 20,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 16.00 uur

Pagina's

Uitgelicht

De Buurtkamer is een ontmoetingsruimte voor oudere bewoners uit de wijk of het dorp. Een gratis... Lees verder
ROLLATOR  SPREEKUUR   WOENSDAGMORGEN Tijd: van 10.00 – 11.00 uur Bent u niet in de gelegenheid om... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat