Vinkeveen

Alzheimer Café Vinkeveen 11 december “Beter Contact bij Dementie?”

Ervarea heeft jarenlange ervaring in de zorg, gecombineerd met de vaardigheden van het geïmproviseerd theater. Het heeft hun geleerd dat er een manier bestaat die het contact met mensen met dementie beter kan maken. Veel mensen krijgen als mantelzorger met de ziekte te maken. In het Alzheimer café besteden wij op praktische interactieve manier aandacht aan het dementieproces.

Gastspreker: Jan van der Hammen van Ervarea 

U bent welkom vanaf 19.00 uur dan staat de koffie klaar.

Het programma duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur

Repair Café Vinkeveen

Inwoners van de Ronde Venen kunnen met kapotte spullen terecht in het Repair Café De Ronde Venen in Mijdrecht of Abcoude. Ze kunnen daar zelf aan de slag met het repareren van hun voorwerp. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig voor ondersteuning. Reparatiemateriaal is aanwezig maar onderdelen die eventueel vervangen te moeten worden, dienen zelf te worden aangeschaft. Het is een open inloop en de koffie of thee staan klaar.

Vinkeveen: in de Broedplaats - elke 3e maandagochtend van de maand van 9.30 - 12.30 uur.
Herenweg 63C
3645 DG Vinkeveen

Buurtkamer Vinkeveen

Lijkt het u leuk om anderen uit uw buurt te ontmoeten? Kom dan naar De Buurtkamer Vinkeveen voor bijvoorbeeld een (gratis) kopje koffie of thee, een praatje, het leggen van een kaartje of een ander spelletje.
Uw eigen inbreng is ook welkom! 

Wanneer

Elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Lunch

Lunchen: 1 x per maand in De Boei van 12.00 tot 13.30 uur. Kosten: 8,50 euro per persoon. Deelnemen? Informeer in De Buurtkamer Vinkeveen wanneer de data zijn. Daar kunt u zich ook opgeven.

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat