Mijdrecht

Thee & Tekenen in de Trekvogel

Op vrijdag 1 november van 9.30 tot 11.30 uur is er ‘Thee & Tekenen’ in de Trekvogel aan de Karekiet 49 in Mijdrecht. Iedereen is welkom om te komen tekenen, onder het genot van een kopje thee (of koffie). Er wordt geen les gegeven, maar natuurlijk kun je wel van elkaar leren en elkaar inspireren.

Mantelzorgsalon 28 oktober Vogelhuisje Schilderen

Maandag 28 oktober bent u weer van harte welkom in de mantelzorgsalon. De activiteit van deze middag is vogelhuisjes schilderen. Daarnaast is de mantelzorgsalon een plek om andere mantelzorgers te ontmoeten. Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn van harte welkom.

Om half 2 staan de koffie en thee met wat lekkers klaar in de Buurtkamer Mijdrecht aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5. De middag duurt tot half 4.

WOENSDAG 27 NOVEMBER LUNCHEN BIJ DE PAREL/PALINGROKERIJ EVELEENS

lunchen bij Grand Café De Parel met uitzicht over de Westeinderplassen is altijd een belevenis.. Op de terugweg stoppen we bij palingrokerij Eveleens en kunt u verschillende vissoorten kopen (vers of diepgevroren) om mee te nemen voor thuis.

Omdat Leimuiderbrug niet zover is vertrekken we iets later dan gewoonlijk, namelijk om 11.00 uur.

Kosten: € 11,00, exclusief consumpties. 

Vertrek : vanaf 11.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

VRIJDAG 22 NOVEMBER COUNTRY & CHRISTMAS FAIR HAARZUILENS

De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels, het Dickens-koor (het ROM koor uit Mijdrecht!), de vrolijke belletjes van Jingle Bells, het is er allemaal. Meer dan 200 standhouders heten ons welkom in sfeervolle verwarmde stands. De sierlijke lichtjes, vuurkorven en geur van kerstmis en winter zorgen voor een onvergetelijke sfeer. U kunt genieten van heerlijke warme chocolade, een portie poffertjes of een warme kom soep.

WOENSDAG 20 NOVEMBER PLUSBUSDINER S’ ANDERS VINKEVEEN

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners. Deze maand staat restaurant s’ Anders op de agenda. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant. De ritprijs (€ 3,00) betaalt u aan de chauffeur. Het aantal beschikbare plaatsen is 25.

Vertrek : vanaf 16:30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 21:00 uur

DINSDAG 19 NOVEMBER KOFFIEDRINKEN FLETCHER HOTEL/IKEA AMSTERDAM

Een bezoek aan het beroemde Zweedse woonwarenhuis waar van alles te vinden is op het gebied van wonen is zeker de moeite waard. Ook als u niet direct iets nodig hebt is het heerlijk ronddwalen en ideeën opdoen over woninginrichting, (tafel)decoratie, gordijnen en koken. In het restaurant kunnen we tussendoor koffie/thee gebruiken en heerlijk genieten van een (Zweedse) lunch. Er zijn rolstoelen beschikbaar. Op weg naar Ikea gaan we eerst koffiedrinken op ’hoog niveau’ namelijk op de 17e etage van het Fletcher Hotel waar we een fantastisch uitzicht hebben op Amsterdam en omgeving.

WOENSDAG 13 NOVEMBER VISLUNCH KOP VAN DE HAVEN IJMUIDEN

Op deze unieke en prachtige plek is het heerlijk vis eten en genieten van het telkens wisselende uitzicht op het bedrijvige Noordzeekanaal. Voor wie niet van vis houdt maar toch graag meegaat: er is een beperkte keuze in andere gerechten. Onderweg stoppen we voor een kopje koffie of thee.

Kosten: € 20,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09:30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 16:00 uur

DINSDAG 12 NOVEMBER MIDDAGUITJE KRINGLOOPWINKEL DORCAS

In deze prachtige kringloopwinkel is altijd wel iets te vinden om mee naar huis te nemen. Het is in ieder geval erg leuk om er rond te dwalen. Heeft u eventueel nog wat overbodig glaswerk, boeken of kleding? Neemt u dit dan mee, dan kunt u het meteen afgeven. De netto opbrengst van de winkel komt namelijk geheel ten goede aan de projecten van Dorcas Hulp en Ontwikkeling. In de winkel is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. (geen pin).

Kosten: € 6,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 12:30 uur kunt u worden opgehaald

VRIJDAG 8 NOVEMBER PANNENKOEK ETEN BIJ BOSHUT ‘T PANNELAND

Nieuw! Aan de rand van natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen ligt Boshut ’t Panneland. Naast de uitgebreide pannenkoekenkaart (prijs vanaf € 5,00) zijn er diverse (speciale) broodjes, tosti’s, salades of uitsmijters te bestellen. U kunt dus gerust meegaan, ook als u niet van pannenkoeken houdt. Onderweg ernaartoe stoppen we voor een kopje koffie/thee.

Kosten: € 18,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskost : rond 15.30 uur

Pagina's

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder
Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat