Mijdrecht

DINSDAG 31 MAART AMSTERDAMS FEEST OP DE JORDAANBOOT

Een écht ouderwets gezellig en ongedwongen Amsterdams feest meemaken? Dat kan op MS de Jordaan samen met het Nationaal Ouderenfonds. Op de Amsterdamse feestboot vindt u een oergezellige Jordanese huiskamer én een traditioneel Amsterdams Café. Tijdens de vaart over het IJ kunt u genieten van heel veel ‘meezing’- muziek. Inschepen is tussen 11.00 – 11.30 uur. U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak. Daarna start de muziekvaart en uitgebreide lunch met diverse broodjes, soep, broodje kroket en een heerlijk nagerecht en drankjes.

VRIJDAG 27 MAART BEZOEK AAN DE KEUKENHOF LISSE

Dit voorjaar staan er meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Het thema dit jaar is A World of Colours. Bovendien kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, kunstwerken en geweldige evenementen. Als wij op bezoek gaan is in het Oranje Nassau Paviljoen net een Freesia- en Hyacintenshow begonnen. In de Keukenhof zijn maar liefst 5 paviljoens waar een restaurant is in gevestigd. U moet voor dit uitje wel goed ter been zijn (eventueel met rollator), het wordt veel lopen deze dag!

WOENSDAG 25 MAART PANNENKOEKENBOERDERIJ ONDER DE PLATANEN

Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen ligt midden in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude onder het dak van informatieboerderij Zorgvrij. De boerderij is in gebruik als melkvee-en schapenhouderij en een erkend fokcentrum van de Lakenvelder koe. We gaan hier zeker ook een kijkje nemen. Naast pannenkoeken kunt u ook kiezen voor een salade, diverse broodjes of een omelet. Een leuke nieuwe locatie om eens te bezoeken!

Kosten: € 20,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 16.00 uur

DINSDAG 24 MAART MIDDAGUITJE KRINGLOOPWINKEL DORCAS AALSMEER

In deze prachtige kringloopwinkel is altijd wel iets te vinden om mee naar huis te nemen. Het is in ieder geval erg leuk om er rond te dwalen. Heeft u eventueel nog wat overbodig glaswerk, boeken of kleding? Neemt u dit dan mee, dan kunt u het meteen afgeven. De netto opbrengst van de winkel komt namelijk geheel ten goede aan de projecten van Dorcas Hulp en Ontwikkeling. In de winkel is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. (geen pin).

Kosten: € 6,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 12:30 uur kunt u worden opgehaald

VRIJDAG 20 MAART LUNCHEN BIJ DE PAREL/PALINGROKERIJ EVELEENS

lunchen bij Grand Café De Parel met uitzicht over de Westeinderplassen is altijd een belevenis.. Op de terugweg stoppen we bij palingrokerij Eveleens en kunt u verschillende vissoorten kopen (vers of diepgevroren) om mee te nemen voor thuis. Omdat Leimuiderbrug niet zover is vertrekken we iets later dan gewoonlijk, namelijk om 11.00 uur.

Kosten: € 11,00, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 11.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

WOENSDAG 18 MAART PLUSBUSDINER BRASSERIE JETTIEZ MIJDRECHT

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant. Het maximum aantal deelnemers is 25. De ritprijs betaalt u aan de chauffeur.

Kosten: € 3,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 16.30 uur kunt u worden opgehaald Verwacht thuiskomst : rond 21.00 uur

VRIJDAG 13 MAART VISLUNCH THALASSA ZANDVOORT

Op de menukaart van strandpaviljoen Thalassa staan niet alleen eenvoudige broodjes vis, maar ook een compleet menu voor een betaalbare prijs. Houdt u niet van vis maar vindt u het wel gezellig om eens mee te gaan? Geen probleem bij Thalassa, u kunt hier gerust iets anders nemen zoals een heerlijke salade of een luxe broodje. Na de lunch kunt u misschien buiten nog wat zeelucht opsnuiven! Onderweg naar Thalassa stoppen we voor een kopje koffie.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

VRIJDAG 6 MAART TUINCENTRUM INTRATUIN KORTENHOEF

Heerlijk ronddwalen tussen de binnen– en buitenplanten en accessoires. Een bezoek aan het tuincentrum is altijd de moeite waard. In het tuincafé kunnen we uitrusten en genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Natuurlijk lunchen we daar ook met elkaar.

Kosten € 10,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 14.30 uur

Pagina's

Uitgelicht

De Buurtkamer is een ontmoetingsruimte voor oudere bewoners uit de wijk of het dorp. Een gratis... Lees verder
ROLLATOR  SPREEKUUR   WOENSDAGMORGEN Tijd: van 10.00 – 11.00 uur Bent u niet in de gelegenheid om... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat