Plusbus

Plusbus

ZONDAG 15 DECEMBER KERSTCONCERT MASTREECHTER STAAR

De koninklijke zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. In de RK kerk Mijdrecht/Wilnis Johannes de Doper geeft de Mastreechter Staar een kerstconcert. Het concert start om 14.30 uur. De prijs is inclusief een kopje koffie/thee in de pauze.

Kosten € 25,50 (totaalprijs).

Vertrek : vanaf 12.45 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 17.00 uur

VRIJDAG 13 DECEMBER LUNCHEN BIJ RESTAURANT DE PUNT BAAMBRUGGE

Café-restaurant De Punt ligt aan het riviertje de Angstel. Er heerst een gezellige ouderwetse sfeer en de bediening is vriendelijk. Op de (betaalbare) lunchkaart staan o.a. luxe belegde broodjes, warme lunchgerechten en maaltijdsalades. Ook kan er gekozen worden van de ‘kleine dinerkaart’ wat wil zeggen dat u een keuze kunt maken uit de menukaart maar dat de porties iets kleiner én goedkoper zijn, geserveerd met salade en frietjes. U hoeft dan niet meer te koken ‘s avonds!

Kosten: € 7,00, voor vervoer, exclusief consumpties.

WOENSDAG 11 DECEMBER PANNENKOEKEN ETEN DE LAGE VUURSCHE

Het laatste pannenkoekenuitje van het jaar is volgens traditie weer in het mooie en sfeervolle dorp Lage Vuursche waar vlak bij elkaar een aantal leuke en gezellige pannenkoeken restaurants zijn. Samen kiezen we waar we gaan eten. Bij goed weer kunnen we ook nog even ‘de benen strekken’ in de prachtige omgeving. Op de weg ernaartoe stoppen we voor een kopje koffie of thee.

Kosten: € 17,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 16.00 uur

VRIJDAG 6 DECEMBER VISLUNCH THALASSA ZANDVOORT

Op de menukaart van strandpaviljoen Thalassa staan niet alleen eenvoudige broodjes vis, maar ook een compleet menu voor een betaalbare prijs. Houdt u niet van vis maar vindt u het wel gezellig om eens mee te gaan? Geen probleem bij Thalassa, u kunt hier gerust iets anders nemen zoals een heerlijke salade of een luxe broodje. Na de lunch kunt u misschien buiten nog wat zeelucht opsnuiven! Onderweg naar Thalassa stoppen we voor een kopje koffie.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

WOENSDAG 4 DECEMBER KERSTSHOW TUINCENTRUM GLOBAL GARDEN

Volgens kenners heeft tuincentrum Global Garden de allermooiste kerstshow. Daar gaan we dus graag naartoe om het zelf te bekijken. Bij aankomst starten we met een heerlijk kopje koffie of thee in het Tuincafé en gaan daarna rondwandelen. De lunch gebruiken we ook in het Tuincafé. Als iedereen genoeg heeft gezien gaan we weer huiswaarts met onze aankopen.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

MAANDAG 2 DECEMBER WINTERWANDELING VANUIT ABCOUDE

Nieuw! Gezellig met elkaar een wandeling maken, steeds vanuit een andere Buurtkamer in de Gemeente De Ronde Venen. Zeker in de wintermaanden is het heerlijk om een frisse neus te halen. De wandeling duurt ongeveer een uur en is zeker ook geschikt voor
rollators. Mocht het toch te lang voor u zijn dan loopt één van de aanwezige begeleiders alvast met u terug naar de Buurtkamer. Na afloop staat er een kop heerlijke huisgemaakte snert voor u klaar.

WOENSDAG 27 NOVEMBER LUNCHEN BIJ DE PAREL/PALINGROKERIJ EVELEENS

lunchen bij Grand Café De Parel met uitzicht over de Westeinderplassen is altijd een belevenis.. Op de terugweg stoppen we bij palingrokerij Eveleens en kunt u verschillende vissoorten kopen (vers of diepgevroren) om mee te nemen voor thuis.

Omdat Leimuiderbrug niet zover is vertrekken we iets later dan gewoonlijk, namelijk om 11.00 uur.

Kosten: € 11,00, exclusief consumpties. 

Vertrek : vanaf 11.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

VRIJDAG 22 NOVEMBER COUNTRY & CHRISTMAS FAIR HAARZUILENS

De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels, het Dickens-koor (het ROM koor uit Mijdrecht!), de vrolijke belletjes van Jingle Bells, het is er allemaal. Meer dan 200 standhouders heten ons welkom in sfeervolle verwarmde stands. De sierlijke lichtjes, vuurkorven en geur van kerstmis en winter zorgen voor een onvergetelijke sfeer. U kunt genieten van heerlijke warme chocolade, een portie poffertjes of een warme kom soep.

WOENSDAG 20 NOVEMBER PLUSBUSDINER S’ ANDERS VINKEVEEN

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners. Deze maand staat restaurant s’ Anders op de agenda. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant. De ritprijs (€ 3,00) betaalt u aan de chauffeur. Het aantal beschikbare plaatsen is 25.

Vertrek : vanaf 16:30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 21:00 uur

DINSDAG 19 NOVEMBER KOFFIEDRINKEN FLETCHER HOTEL/IKEA AMSTERDAM

Een bezoek aan het beroemde Zweedse woonwarenhuis waar van alles te vinden is op het gebied van wonen is zeker de moeite waard. Ook als u niet direct iets nodig hebt is het heerlijk ronddwalen en ideeën opdoen over woninginrichting, (tafel)decoratie, gordijnen en koken. In het restaurant kunnen we tussendoor koffie/thee gebruiken en heerlijk genieten van een (Zweedse) lunch. Er zijn rolstoelen beschikbaar. Op weg naar Ikea gaan we eerst koffiedrinken op ’hoog niveau’ namelijk op de 17e etage van het Fletcher Hotel waar we een fantastisch uitzicht hebben op Amsterdam en omgeving.

Pagina's

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder
Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat