Vinpressionist Hubrecht Duijker exposeert in de Angstelborgh

Nostalgische schilderijen van Abcoude en berglandschappen op zowel Barbados als Santorini typeren de contrasten van de kleine expositie die Hubrecht Duijker heeft in De Angstelborgh.

De werken hangen sinds deze week in de grote zaal van dit druk bezochte Abcouder ontmoetingscentrum. Bovendien ligt Hubrechts ode aan zijn dorp ter inzage, de uitgave Abcoude, een plaatje van een plaatsje, met tientallen schilderijen. Vinpressionist Hubrecht Duijker schreef niet alleen meer wijnboeken (118) dan wie ook ter wereld, hij is bovendien een gedreven vrijetijdsschilder die ‘in het verre, verre voetspoor’ van de impressionisten zijn eigen impressies creëert van voornamelijk landschappen, zeegezichten en stillevens. Altijd met veel kleur, vaak stevige streken, veel plezier en ‘gewoon zoals ik het zie’. 

Op weekdagen is De Angstelborgh, waar iedereen gewoon kan binnenlopen, zowel ‘s ochtends als ‘s middags geopend, alsmede op zaterdagochtend en zondagmiddag. Adres Dorpszicht 22, 1391 LX Abcoude, tel. 0294-284824. Bereikbaar met buslijn 120 (halte Dr. Van Doornplein).
De expositie loopt tot en met eind november. Komt dat zien!

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder
Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat