Combineert u mantelzorg met werk?

Combineert u mantelzorg met werk en loopt u hierdoor tegen problemen aan of heeft u vragen over uw rechten? Kom dan 26 november naar de bijeenkomst Werk en Mantelzorg. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie hoort u na aanmelding, deze zal in De Ronde Venen zijn. De avond wordt georganiseerd door Mantelzorg De Ronde Venen en verzorgd door MantelzorgNL.

Voor meer informatie of aanmelden belt u met Klanten Contact Centrum van Tympaan-de Baat op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0297-760260 of stuur een e-mail naar mantelzorg@stdb.nl. Deelname is gratis.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over wettelijke en bedrijfsspecifieke regelingen, zoals de verschillende verlofregelingen. Er wordt aandacht besteed aan de combinatie werk en mantelzorg. Mantelzorgers gaan met elkaar in gesprek over wat hen helpt of heeft geholpen om de combinatie werk en mantelzorg goed te kunnen doen. Ook staan we stil bij het voeren van een gesprek met de leidinggevende over mantelzorgtaken. Tijdens de workshop is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, waardoor iedereen na afloop direct met het geleerde aan de slag kan! 

Bent u geen mantelzorger, maar heeft u hier in uw werk wel mee te maken als leidinggevende of personeelsfunctionaris dan bent u ook van harte welkom.

1 Op de 4 werknemers is mantelzorger. Mantelzorgers zijn loyale werknemers. Mantelzorgers kunnen heel goed voor een ander zorgen en soms wat minder goed voor zichzelf. Voorkom uitval, voorkom (grijs) ziekteverzuim en verminderde productiviteit. Zet u in voor gezonde, gemotiveerde en loyale collega’s. Start met het bespreekbaar maken van dit belangrijke, actuele thema op de werkvloer: Mantelzorg.

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder
Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat