Alzheimer Café Abcoude “Samen leven met dementie”

Woensdag 22 januari is er een Alzheimer Café Abcoude in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude van 19.30 tot 21.00 uur. Het thema van deze avond is Samen leven met dementie.

We leiden het thema van 2020 “Samen leven met dementie” in. Wat gebeurt er met de mantelzorger na een diagnose dementie? En wat betekent dit voor de omgeving, de partners, de kinderen, familie en vrienden. Hoe kunnen we onszelf en de anderen begrijpen en steunen? Gastspreekster deze avond is Inge Liesveld, GZ psycholoog bij Careyn.

Ook willen we deze avond, samen met u, kijken welke onderwerpen binnen dit thema in 2020 aan de orde kunnen komen.

Het Alzheimer Café Abcoude is een laagdrempelige ontmoetingsplaats om mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden informatie te geven die verband houdt met dementie, de gevolgen en de kansen. Het café in Abcoude is iedere 4e woensdag van de oneven maanden. De toegang is altijd gratis. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mantelzorg De Ronde Venen (0297) 230 280 of per e-mail mantelzorg@stdb.nl.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente de Ronde Venen.

Uitgelicht

ROLLATOR  SPREEKUUR   WOENSDAGMORGEN Tijd: van 10.00 – 11.00 uur Bent u niet in de gelegenheid om... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat